• Bejelentkezés: +36 30 513 5853 • recepció: +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

GMC csapata

IMG_0062A Gáspár Medical Centerben 30 orvosi szakma tevékenykedik egy helyen, így lehetőség nyílik komplex orvosi kérdések megoldására (góckeresés, kivizsgálás, szűrővizsgálatok, állapot-felmérés, konzíliumok stb.) az intézeten belül, a beteg továbbküldése nélkül. Tovább szélesíti a diagnosztika lehetőségeit a helyben biztosított laborvizsgálat, szövettan, ultrahang-diagnosztika, bakteriológiai és gomba tenyésztés, röntgen is.

Az Ecto Derma 1998-ban alakult meg Budapest szívében. Az intézmény megalapításának célja, hogy egy helyen a lehető legtöbbféle egészségügyi ellátást tudjunk nyújtani magas minőségben, kellemes környezetben és elérhető áron. Igény szerint egynapos sebészet és járóbeteg szakellátás keretein belül számos terület megtalálható széles szolgáltatási listánkon.

A Rákóczi út és az Üllői út között, a Rákóczi térrel szemben, a Posta épületében található a rendelő intézet, környezetében parkolóhelyek állnak rendelkezésre a József körúton és a környező utcákban 3 óránkénti jeggyel, mobilfizetési lehetőséggel, illetve őrzött parkolók is 3 perces séta távolságon belül elérhetőek. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetőek vagyunk: 4-6-os villamos Rákóczi téri megálló, a 4-es Metró Rákóczi téri megálló, a közvetlen közelében van a 2-es Metró Blaha Lujza téri, és a 3-as Metró Ferenc körúti állomása is.

IMG_0046A GMC programjai között kiemelten szerepelnek a fogászat, szájsebészet, az esztétikai orvosi és kiegészítő eljárások. 24 orvosi lézer berendezés segíti a fogászat, bőrgyógyászat, plasztikai sebészet, kozmetológia, fül-orr-gégészet stb. beavatkozásait. Kiemelt szakterületek a fogászat és az implantológia mellett, a lézer sebészet, valamint a fül-orr-gégészet, allergológia, audiológia és a plasztikai sebészet. Az orvosi csapat nemzetközileg ismert és elismert szakemberek vezetésével működik, akik részt vesznek az oktatásban, gyógyításban és a tudományos kutatásban egyaránt. Nemzetközi konferenciákon, tanulmányutakon frissítik ismereteiket. Számos új módszer bevezetése kötődik az Ecto Derma nevéhez (lézerek a fogászatban, piezo sebészet, lézeres mandulaműtét, lézerrel asszisztált fogászati eljárások, ínysorvadás kezelésének 25 módszere). 2012-től az Ecto Derma Polyklinika Gáspár Medical Center néven folytatja tevékenységét, megújult környezetben, új szolgáltatásokkal bővítve kínálatát.

A GMC rendelőiben, műtőiben, kórtermeiben, váró és szociális helyiségeiben légkondicionált, kellemes környezet fogadja a betegeket. Mivel fontosnak tartjuk ügyfeleink egészségügyi tájékoztatását szolgáltatásainkról, beavatkozásainkról, így minden váróteremben számos katalógus, videófilm, könyv és egyéb, specifikus tájékoztató anyag várja pácienseinket, melyből az orvosi tájékoztatás mellett is információt, javaslatokat szerezhetnek.

Várjuk szeretettel!